Лінія консультації

(Технічні питання)
+38 (044) 294-66-94
[email protected]

Офіс

(Ліцензії, оплати, рахунки)
+38 (044) 294-66-91
[email protected]


Роз'яснення щодо статті https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/790668.html на сайті ДПС.

У зв'язку зі збільшенням звернень клієнтів щодо серверу Single Window of Electronic Documents (SWinED - це сервер для обміну РК до ПН, РК до АН, що використовується у FREDO вже довгий час) інформуємо про наступні можливі шляхи обміну Додатком 2 до ПН, АН та РК до них:

  1. Обмін через сервер ДПС з використанням електронного сервісу ДПС для обміну документів між контрагентами – Single Window of Electronic Documents (SWinED), адреса звернення – http://obmen.tax.gov.ua/. Обмін на сервері здійснюється по прямому з'єднанню (протокол SOAP).
  2. Обмін через платформу ПТАХ – відправка документів контрагентам відбувається за прямим з’єднанням, адреса звернення – https://docflow.ezvit.com.ua/.

За замовчуванням документи відправляються через Сервер ДПС. Адреса сервера: http://obmen.tax.gov.ua/.

Змінити сервер обміну документами в програмі можливо у розділі Адміністрування – Параметри системи – Документообіг. Для зміни сервера оберіть “Сервер ДПС” або “Платформа ПТАХ” та натисніть “Застосувати” або “Зберегти та вийти”.


3 вересня
  • впроваджено механізм автоматичного оновлення довідників з API. Наразі сервіс працює у пілотному режимі з обмеженим переліком довідників, який буде розширюватися у наступних оновленнях програми. Для автоматичного оновлення довідників переконайтеся у наявності доступу до адреси api.fredo.com.ua;
  • оновлені Довідники;
  • нові та змінені Форми.