Лінія консультації

(Технічні питання)
+38 (044) 294-66-94
[email protected]

Офіс

(Ліцензії, оплати, рахунки)
+38 (044) 294-66-91
[email protected]


Після оновлення мережевої версії Фредо до версії 01.03.128 у деяких користувачів, при запуску встановленої станції, може виникати помилка "Помилка підключення до сервера. Перевірте чи запущено службу на сервері або зверніться до адміністратора сервера", при використанні доменного ім'я сервера в налаштуваннях.

24.04.25.error.png

На даний час вирішити проблему можливо одним з двох варіантів:

  1. Налаштувати з'єднання за допомогою утиліти ConnectionSetup.exe на серверній частині та на станції з використанням IP-адреси сервера.
    24.04.25.server.png
    24.04.25.station.png
    Ip-адресу можна дізнатися виконавши на ПК серверної частини програми команду ipconfig у командному рядку (СMD). Відображається в пункті IPv4.
    24.04.25.ipconfig.png
  2. Вимкнення протоколу IPv6 у властивостях мережевого підключення на серверній частині та на станції.
    24.04.25.IPv6.png
    Увага! Переконайтесь, що використання протоколу IPv6 дійсно потрібне вам, оскільки у технології багато можливостей, якими користуються зловмисники (приклад у статті). Тому з точки зору безпеки: "The general principle of disabling anything that you do not want to use".

Відділ розробки займається аналізом питання щодо запуску станції при включеному IPv6 та по необхідності випустить доопрацювання.


23 квітня

УВАГА! У поточному оновленні буде здійснено підготовку до зміни взаємодії клієнта (станції) та серверної частини у мережевому варіанті програми та додані нові компоненти. Рекомендуємо встановити оновлення та виконати запуск всіх встановлених станцій для актуалізації компонентів, необхідних для клієнт-серверного варіанту роботи.

  • реалізовано можливість обирати кілька значень у вікні Довідник КАТОТТГ;
  • доопрацьовано алгоритм використання каталогу Temp при створенні резервних копій програми;
  • додано можливість налаштовувати накладання електронних підписів: Відповідальна особа – Печатка та Відповідальна особа для комплекту підписів Заявки для видачі ліцензії;
  • оновлені Довідники;
  • нові та змінені Форми.