Лінія консультації

(Технічні питання)
+38 (044) 294-66-94
[email protected]

Офіс

(Ліцензії, оплати, рахунки)
+38 (044) 294-66-91
[email protected]

У деяких клієнтів при оновлені до версії 01.03.122 виникають помилки. Дана ситуація виявляється у тих користувачів, які використовують застарілу версію СУБД FireBird 2.1.


Запрошуємо на ВЕЛИКИЙ РІЧНИЙ СЕМІНАР 17 січня 2024 року


Запрошуємо топ-менеджмент та керівників підрозділів підприємств прийняти участь в конференції VI ERP FORUM. Захід присвячений розвитку продуктів BAS для середнього та великого бізнесу, включаючи випуск редакції 2.5 програми "BAS Комплексне управління підприємством".


Запрошуємо на стенд Спілки Автоматизаторів Бізнесу на Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу "FoReCH", що відбудеться 28-30 листопада 2023 року в м. Києві.


Запрошуємо на стенд Спілки Автоматизаторів Бізнесу на Міжнародній будівельній виставкці "InterBuildExpo", що відбудеться 25-27 жовтня 2023 року в м. Києві.


Запрошуємо на ВЕЛИКИЙ КВАРТАЛЬНИЙ СЕМІНАР 3 жовтня 2023 року.


Запрошуємо відвідати стенд FREDO на виставкці "Індустрія торгівлі", де Ви зможете отримати консультації спеціалістів з впровадження та супроводу сервісів FREDO з подачі електронної звітності та електронного документообміну.

"Індустрія торгівлі" – ключова подія українського ринку ритейлу, яка презентує повний комплекс технологій, обладнання і послуг для ритейлу.


13 вересня 2023 року в рамках онлайн-сервісу "Лекторій" заплановано проведення онлайн-семінару для користувачів програм автоматизації бізнесу на тему: "Перевезення вантажів: облік у контрагентів".


Станом на 16:30 робота серверів стабілізована, DDoS-атаки успішно відбиті, пошкодження інформації відсутні.


Сьогодні, 31 серпня, внаслідок DDoS-атак з боку росії є перебої в роботі наших серверів, в тому числі сервера ліцензій та оновлень.

Виконуються заходи по стабілізації роботи серверів. Просимо вибачення за незручності.


18 березня
  • налаштовано можливість блокування первинного документа, відправленого контрагенту;
  • доопрацьовано використання проксі-сервера для отримання access token електронної пошти провайдерів Оffice365 та Gmail;
  • нові та оновлені Довідники;
  • нові та змінені Форми.