Лінія консультації

(Технічні питання)
+38 (044) 294-66-94
[email protected]

Офіс

(Ліцензії, оплати, рахунки)
+38 (044) 294-66-91
[email protected]


Дата і час проведення онлайн-семінару: 13 вересня 2023 року (середа) з 10:00 до 13:30.

КЛЮЧОВІ ТЕМИ ЛЕКТОРІЮ:

  1. Облік перевезень, основні вимоги щодо документування перевезень, валютний облік та "нерезидентські" податки. Ірина Губіна (експерт з податкового планування, автор численних публікацій з оподаткування і бухгалтерського обліку, незалежний консультант з бухгалтерського та податкового обліку, CAP, DipIFRrus ACCA).

  2.  

    Особливості ПДВ-обліку при послугах з перевезення вантажів. Сергій Дробоття (редактор рубрики ІТС "ПДВ: правила оподаткування та обліку", автор численних аналітичних матеріалів у спеціалізованих бухгалтерських виданнях).

  3.  

    Сервіси FREDO для здачі звітності, адміністрування ПДВ, обміну первинними документами. Вадим Косий (директор компанії "ФРЕДО").

УЧАСТЬ В ОНЛАЙН-СЕМІНАРІ:

  • Безкоштовно для користувачів програм автоматизації бізнесу, у яких є діючий на дату проведення онлайн-семінару один з таких тарифних пакетів: "ІТС ПРОФ" (як платний, так і пільговий) / "ІТС Ретро" / "Тех.підтримка" / "Бухгалтерський". Безкоштовна участь розповсюджується на одну людину від організації.
  • 300 грн з ПДВ для всіх інших учасників, в тому числі за другу і більше осіб від організації, у якої є діючий на дату проведення онлайн-семінару один з таких тарифних пакетів: "ІТС ПРОФ" (як платний, так і пільговий) / "ІТС Ретро" / "Тех.підтримка" / "Бухгалтерський". Організація, яка до дати проведення онлайн-семінару оформить доступ до одного з вищеперерахованих тарифних пакетів, отримує право на безкоштовну участь.

Обов’язкова попередня реєстрація на www.unionba.com.ua


23 квітня

УВАГА! У поточному оновленні буде здійснено підготовку до зміни взаємодії клієнта (станції) та серверної частини у мережевому варіанті програми та додані нові компоненти. Рекомендуємо встановити оновлення та виконати запуск всіх встановлених станцій для актуалізації компонентів, необхідних для клієнт-серверного варіанту роботи.

  • реалізовано можливість обирати кілька значень у вікні Довідник КАТОТТГ;
  • доопрацьовано алгоритм використання каталогу Temp при створенні резервних копій програми;
  • додано можливість налаштовувати накладання електронних підписів: Відповідальна особа – Печатка та Відповідальна особа для комплекту підписів Заявки для видачі ліцензії;
  • оновлені Довідники;
  • нові та змінені Форми.