Лінія консультації

(Технічні питання)
+38 (044) 294-66-94
[email protected]

Офіс

(Ліцензії, оплати, рахунки)
+38 (044) 294-66-91
[email protected]


3-го жовтня 2023 року приймаємо участь у ВЕЛИКОМУ КВАРТАЛЬНОМУ СЕМІНАРІ, який проводить 7eminar.com, де ви дізнаєтесь про податкові та бухгалтерські новації з обліку ПДВ, податку на прибуток та ЄП, а також собівартості виробництва; розберетеся з наслідками порушень у сфері застосування РРО/ПРРО, зʼясуєте правила використання платіжних карток, готівки та іншого; отримаєте професійні поради щодо оптимізації доходів і витрат, щодо оплати праці й складання нових форм зарплатної та податкової звітності за III квартал.

Запрошуємо на семінар і на стенд компанії ФРЕДО, де можна буде поспілкуватись з нашими спеціалістами.


23 квітня

УВАГА! У поточному оновленні буде здійснено підготовку до зміни взаємодії клієнта (станції) та серверної частини у мережевому варіанті програми та додані нові компоненти. Рекомендуємо встановити оновлення та виконати запуск всіх встановлених станцій для актуалізації компонентів, необхідних для клієнт-серверного варіанту роботи.

  • реалізовано можливість обирати кілька значень у вікні Довідник КАТОТТГ;
  • доопрацьовано алгоритм використання каталогу Temp при створенні резервних копій програми;
  • додано можливість налаштовувати накладання електронних підписів: Відповідальна особа – Печатка та Відповідальна особа для комплекту підписів Заявки для видачі ліцензії;
  • оновлені Довідники;
  • нові та змінені Форми.